Lars Emil

Møt Lars Emil, en av våre flinke prosjektselgere.

Hva er dine viktigste oppgaver og hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg?
Mine viktigste oppgaver er å skape nye relasjoner, og ta vare på kundene vi har. Og generelt gi kundene god rådgivning når det kommer til våre produkter og tjenester. De skal føle seg ivaretatt når vi er i dialog. 

En vanlig arbeidsdag for meg starter med innboksen og en kaffekopp. Utover dette er det å følge opp kunder, kontakte nye kunder som har forespurt informasjon eller rådgivning, og til slutt sende ut tilbudet jeg har jobbet med.

Hva har du alltid på skrivebordet?
Jeg må alltid ha kaffe på pulten, det blir en del kopper i løpet av en dag. Utenom det så er det kalkulator – liker den manuelle bedre enn den på pc`en, sånn er det bare, tyggis er viktg om man blir tørr i munn og så må man ha vann. 

Tre ting du ønsker å gjøre i løpet av livet:
Spille poker i en internasjonal turnering, reise til Japan og hoppe i fallskjerm.

Hva tror du andre ikke vet om AJ Produkter som arbeidsplass?
At vi kun har ett bygg i Norge, og det er på kløfta. Her har vi showroom og salgskontor, ellers er vi en nettbutikk. Vi får flere spørsmål om vi har butikker rundt på forskjellige steder i Norge. Det skjønner jeg godt, så godt som vi synes rundt omkring.

Hva gjør du fredag ettermiddag?
Så lite som mulig, men liker å være sosial så ender fort opp med middag eller spillkveld med venner, quiz på det lokale utestedet, eller bare en serie i sofaen med god mat.

Følg oss og bli inspirert på sosiale medier!