Vigdis

Møt Vigdis, vår dyktige tekstforfatter. 

Hva var det som virket mest spennende med å begynne å jobbe hos AJ?
Etter flere år som ufaglært lærer på årsengasjement i skolen, var det veldig spennende å komme tilbake til pulserende næringsliv og markedsføring. Ekstra  moro  var det at jeg, som alltid har vært veldig glad i å skrive, fikk tilbud om full stilling som oversetter/tekstforfatter!

Hvilke utfordringer møter du på i ditt arbeid?
Når flere forskjellige kreative og rutinemessige arbeidsoppgaver konkurrerer om tiden min kan det være vanskelig å prioritere, men med gode kollegaer og ledere løser det seg alltid. En annen liten utfordring kan være å forholde seg til alle mulige informasjonskanaler og programmer, men det er god opplæring både her i Norge, og fra hovedkontoret i Sverige.

Hva er viktig for at du trives på jobb?
Etter å ha vært i arbeidslivet i 40 år, i mange forskjellige typer stillinger, har jeg landet på at det som er aller viktigst for meg er et hyggelig og uformelt miljø, trygg og solid arbeidsgiver, varierte oppgaver og kort reisevei. I den rekkefølgen. Alt dette har jeg fått her hos AJ, så jeg stortrives.

Du får plutselig en fridag. Hva gjør du?
Jeg tilbringer gjerne dagen med noen av mine gode venninner eller med mannen min og våre voksne sønner. Leser en god bok, baker, drar på hytta eller går tur med hundene våre. Eventuelt strikker, hekler, løser sudoku – eller drømmer om neste reise til fjerne himmelstrøk.

Hva brenner du for?
Flere ting, er litt lettantennelig, men rettferdig fordeling av goder i samfunnet, sterkere satsing på psykiatriske tilbud til unge, dyrevelferd og rettskriving er høyt oppe på lista.

Følg oss og bli inspirert på sosiale medier!