Prosjekt

Våre prosjektselgere løfter vår posisjon som leverandør av helhetlige prosjekter til nye høyder ved å jobbe for å sikre skreddersydde løsninger til både det private og det offentlige markedet. Som fullservice-leverandør bistår vi kunden med alt fra behovsanalyse og planlegging til montering av ferdig løsning. Med vårt team på 10 prosjektselgere sørger vi for god oppfølging og veiledning for kunden - hele veien.
 
Som prosjektselger er det viktig at du har følere ute og griper mulighetene som finnes i markedet, slik at AJ Produkter befester sin markedsledende posisjon. Gjennom salgsprosessen vil du også måtte jobbe systematisk med å selge mot alle som påvirker eller beslutter kjøp av deres typer produkter. Er du den som kommuniserer godt eksempelvis med både arkitekter, sluttbrukere, entreprenører og utbyggere? Da er du kanskje den vi ser etter. En viktig suksessfaktor for stillingen er å ha god aktivitet i din «pipeline» , slik at du skaper gode forutsetninger for deg selv og for selskapet. Du bør være komfortabel med å ha en proaktiv rolle i kundedialogen, som igjen bidrar til at AJ Produkter kommer i posisjon til å være med å tilby og følge opp utsendte tilbud.

Møt våre ansatte

Anniken

Møt Anniken, en av våre dyktige prosjektselgere med godt humør!
Les mer

Tomas

Møt Tomas, en av våre dyktige prosjektselgere med øye for detaljer!
Les mer

Lars Emil

Vi møter Lars Emil, en av våre hyggelig kundebehandler med glimt i øyet.
Les mer

Maja

Vi møter Maja som jobber som prosjektselger. Hun er glad i å ta bilder og setter pris på den gode samtalen med kolleger.
Les mer

Ledige stillinger

Under finner du alle våre ledige stillinger for øyeblikket. Finner du noe som passer deg? Send oss en søknad i dag!

Det er for øyeblikket ingen ledige stillinger, men du kan alltid sende oss en åpen søknad!

Følg oss og bli inspirert på sosiale medier!